Naši dodavatelé

Je pro nás ctí spolupracovat s českými farmami, pekaři, řezníky, uzenáři a dalšími výrobci, kteří si váží všeho dobrého, co nám příroda nabízí.

Farma Loužná, Klatovsko

Malá rodinná farma, která je díky způsobu chovu na českém trhu ojedinělá, nám dodává kvalitní kuřecí maso, které patří mezi nejkvalitnějších v České republice. Chov kuřat probíhá stejně, jako tomu bylo před nástupem intenzivních velkochovů. Kuřata mají nadprůměrný prostor se slaměnou podestýlkou pro přirozený pohyb, nejsou vystavena umělému světlu a důraz je kladen nejen na jejich fyzické, ale i psychické zdraví. Také nedostávají v potravě žádné podpůrné prostředky či léčiva, a proto se dožívají se až třikrát vyššího věku oproti kuřatům v konvenčních chovech. Vlastní miniporážka umožňuje kuřata ušetřit zbytečnému stresu z převozu. Kuřata z Loužné vás dostanou strukturou masa, chutí i vůní.

Farma Hyršov, Domažlicko

Když steak, tak z plemene Aberdeen Angus, jehož maso vyniká svou křehkostí, šťavnatostí a specifickou chutí. A když luxusní steak, tak z Hyršova! Pošumavští kovbojové totiž pro své stádo žijí. Přírodní pastviny, nejlepší krmivo a odhleduplný přístup se v kvalitě masa spolehlivě odráží. Aby se plně rozvinula charakteristická chuť a vůně, nechává se na Hyršově každý kousek masa minimálně 4 týdny zrát v chladicím boxu. Jedná se o tzv. suché zrání ve visu.

Stavte se - nebo ještě lépe si předem zamluvte - libovolný kousek hovězího, který zapadne do vašich kuchařských plánů.